Våra bolag

STEELWRIST AB

Steelwrist är idag marknadens snabbast växande tillverkare av tiltrotatorer och snabbfästen. Sedan starten 2005 har Steelwrist skaffat sig en teknikledande position med fokus på effektivitet och säkerhet för grävmaskiner. Den patenterade ”framaxellåsteknologin” (Front Pin Lock) är i dag den enda säkra lösningen som fungerar både på snabbfästen och tiltrotatorer, för alla typer av grävmaskiner.

Steelwrist avancerade styrsystem XControl är marknadsledande, dessutom erbjuds även ett redskapsprogram optimerat för användning med tiltrotatorer. Produkterna säljs via återförsäljare i Sverige och via egna dotterbolag eller distributörer på den internationella marknaden. Steelwrist AB är ett svenskt företag med huvudkontor och tillverkning i Sollentuna utanför Stockholm.

http://www.steelwrist.com

SVAB Hydralik AB

Med över 40 års erfarenhet och med drygt 40 000 styrsystem på marknaden utvecklar SVAB produkter och lösningar inom hydraulik, styrelektronik och ergonomisk design för olika typer av arbetsfordon. Produktutvecklingen sker både genom egen innovativ utveckling och i nära samarbete med kund. Våra kunder är tillverkare och återförsäljare av redskap eller maskiner inom entreprenad, lantbruk och materialhanteringsbranschen. SVAB Hydraulik AB bedriver sin verksamhet i Hallsberg.

www.svab.se